http://Основен%20Суд%20Скопје
http://Правда
Адвокатска канцеларија Ѓоко Гажоски

Адвокатска канцеларија Ѓоко Гажоски

Адвокатската канцеларија Ѓоко Гажоски од Скопје, нуди адвокатски услуги и секаков вид на квалитетена,ефикасна и високо ефективна правна помош во сите области на правото. Нашата мисија е да добиете професионална,квалитетна и достапна во секое време врвна правна помош при остварувањето на вашите права и заштита на истите пред сите судски истанци во Р.Македонија, како и адекватно,стручно и професионално застапување пред сите надлежни државни инст...

Нашето мото

Во законот човекот е виновен кога тој ги крши правата на другите. Во етиката тој е виновен само ако мисли на тоа.

Се бориме за тебе

Најважниот елемент помеѓу клиентот и адвокатот е довербата и искреноста... Бидете убедени дека секогаш ќе добиете искрен одговор навашите прашања и дека преку взаемната доверба ќе стигнеме до посакуваните резултати и цели.

Дознај повеќе

Приправник

Адвокатската канцeларија на Адвокат Ѓоко Гажоски објавува оглас за прием на адвокатски приправник, заради оспособување и извршување на потребниот приправнички стаж заради исполнување на законските услови за полагање на правосуден испит. Сите заинтересирани лица да испратат CV на gazhoski.gjoko@hotmail.com до 25.06.2017 година Избраните кандидати ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

Адвокат

Адвокатската канцeларија Ѓоко Гажоски започна со работа на 2-ри Април 2016 година и во релативно краткиот период на постоење има доста активни предмети од сите области на правото. Горди сме што во релативно краткиот период имаме постигнато многу и целиме да се подобруваме, како и да ги унапредуваме нашите односи со постојаните клиенти, а истовремено сме во потрага на нови кои преку соработаката ќе ја увидат нашата работа и ќе ни станат редовни клиенти. Би сакале да ги информираме сите потенцијални клиенти дека Ви стоиме на располагање цело време и дека можете да не контактирате и преку електорнски пат, односно со пишување на маил на офцијалната маил адреса gazhoski.gjoko@hotmail.com и да поставите прашање на кое ќе добиете одговор во рок од два до три дена и за истото не се наплаќа ништо.
Ѓоко Гажоски
Ѓоко Гажоски
Адвокат Ѓоко Гажоски дипломира на Правниот факултет Јустинијан Први во Скопје, а исто така стана Магистер на правни наук...